День професійної майстерності

11.11.2025

День професійної майстерності у групі 31, здобувачів освіти третього курсу з професії "Кухар, кондитер".

🥯 Пампухи — традиційна українська солодка страва. 🇺🇦

Здобні, пухкі й солодкі, з різними начинками — вони смакують кожному: і дорослому, і малому 😋👨‍👩‍👧‍👦.

Про пампухи існує і фольклор:

✨ Печіть пампухи пухнасті, щоби жити в щасті 💛.

А про багатого господаря, у якого все в достатку, казали:

💬 Плаває, як пампух в олії 🛢️🥯.

Навіть існує 🎉 Фестиваль пампуха, який проводять у Львові 🏙️ під час Різдва 🎄, щоб популяризувати традиційну українську страву — пампух 🍩.

Саме пампухи готували наші майбутні кондитери 👩‍🍳👨‍🍳 на занятті виробничого навчання 📚.

Студенти власноруч замішували дріжджове тісто 🍞, формували, обсмажували й прикрашали ароматні пончики глазур’ю 🍫, пудрою ❄️ та джемом 🍓.

Кожен виріб — справжній витвір кулінарного мистецтва! 🎨✨🍩💖

Поділитися: